Ik heb in mijn leven al veel verschillende creatieve hobby’s beoefend. Soms voor een korte periode en soms langer. Fotograferen en beeldhouwen hebben me het meeste plezier hebben geven en die beoefen ik dus nog steeds enthousiast. Op deze pagina vind je wat voorbeelden van eerdere hobby’s.

  • De hakgroep
Etsen

In 1982 volgde ik met vriend Peter een cursus etsen in het Open Atelier in Utrecht. Het was een leuke ervaring, maar etsen is wel erg arbeidsintensief

Gouaches

Incidenteel ben ik met plakkaatverf aan de gang geweest.

Meubels ontwerpen en maken

Af en toe is het nuttig (en sowieso leuk) om zelf meubeltjes te maken,

Schilderen met olieverf

Ik heb ook wat geƫxperimenteerd met olieverf.

Zeefdrukken

Met zeefdrukken heb ik me een paar jaar bezig gehouden. Een leuke, maar erg bewerkelijke techniek.