Altijd spannend, beginnen aan een nieuwe steen. Wat het gaat worden? Het idee is aanvankelijk nog vaag. “Iets met golven”. Ik begon enthousiast. Eind april kwam er al wel wat vorm in. De zomerstop duurde dit jaar wat langer. We zouden weer starten met hakken op 23 september 2022. Op die datum keek ik na maanden weer met een frisse blik naar de steen. En hij viel me alsnog tegen. Ik besloot “de golven” los te laten en gooide het over een andere boeg. Het wordt een soort kei, die ingeklemd is tussen steunen/klemmen. De hoofdvorm zit er naar mijn tevredenheid in sinds 16 december 2022. Daarna was het afwerken gebl;azen: de “kei” glad beitelen,raspen, vijlen, schuren en polijsten en de steunen boucharderen. Op 31 maart 2023 was hij klaar

Klik op een foto om een vergroting te zien of om een slideshow op te startenKlik hier om terug te keren naar de pagina Beeldhouwen